L A D E N

MISTBEVEILIGING

De meest flexibele en effectieve manier van beveiligen

CASH AFHANDELING / GELDAUTOMAAT BEVEILIGING

Het werken met contact geld is altijd een risicovolle activiteit. Het wordt vaak geassocieerd met steeds geweldadigere criminele activiteiten en daarom is het van belang om iedereen in de keten effectief te voorzien van basis veiligheid met behulp van onze mistbeveiliging.

We werken voortdurend samen met globale beveiligingsorganisaties om beter inzicht te krijgen. Met behulp van deze inzichten gecombineerd met onze jarenlange ervaring blijven wij innoveren om de levens en de waardevolle eigendommen van mensen te beschermen.

ONZE MISSIE TOEPASSEN IN ONS DAGELIJKSE LEVEN

Het is onze missie om geweldadige criminaliteit en inbraken te bestrijden

Scroll Down

RETAIL BEVEILIGING

Winkels, supermarkten en andere retailers zijn steeds vaker doelwit van criminelen. Een overval of ramkraak duurt maar enkele minuten en de financiele risico's zijn groot. Deze snelle aanvallen vragen om effectieve en snelle maatregelen.

Het beschermen van uw personeel en eigendommen is curciaal. Een ingeslagen raam kan snel worden vervangen. Het verlies van voorraad en/of getraumatiseerd personeel heeft verder strekkende gevolgen voor uw bedrijfsvoering. Met onze mistbeveiliging kunnen we wel de juiste bescherming bieden.

DE COMBINATIE VAN HET JUISTE IDEE EN MODERNE TECHNIEK

We werken voortdurend aan het verbeteren van onze technologie om u nog beter en sneller te kunnen beschermen tegen criminelen.

Scroll Down

KANTOOR BEVEILIGING

Mistbeveilging is uitermate geschikt om alle assets van uw bedrijf te beveiligen. We beveiligen uw personeel, uw inventaris en uw voorraden.

Onze mist is droog en onschadelijk voor kwetsbare electronica. Hierdoor is onze mistbeveiliging ook uitermate geschikt voor de beveiliging van data centers en serverruimtes.

DEEL ONZE VISIE VOOR EEN BETERE TOEKOMST

Door samen te werken met klanten, leveranciers en organisaties met eenzelfde filosofie, visie en initiatieven redden we mensenlevens en beschermen we leef- en werkomgevingen.

Scroll Down

MAGAZIJN BEVEILIGING

Onze mistbeveiliging kan worden toegepast in de meest grote ruimtes; door de projectering en plaatsing van onze mistgeneratoren op strategische plekken.

Het komt steeds vaker voor dat criminelen met auto's of kleine vrachtauto's door de gevel van een magazijn of etalage naar binnen rijden. Door een aantal Titanium mistgeneratoren onderling te koppelen en gelijktijdig te activeren kunnen we heel snel en effectief een heel gebouw vullen met dichte mist en op deze manier ook dit soort aanvallen succesvol afweren.

WIJ GELOVEN DAT WE HET VERSCHIL KUNNEN MAKEN

Onze produkten helpen om criminaliteit te verminderen en dragen bij tot een veilig gevoel.

Scroll Down

WOONHUIS BEVEILIGING

De plek waar u zich het meest veilig zou moeten kunnen voelen is in uw eigen woning. Onze mistgeneratoren beschermen uw gezin en ook uw kostbare en dierbare bezittingen.

Slechts een klein aantal diefstallen leidt ook tot aanhouding en veroordeling van de criminelen; gestolen eigendommen worden zelden terug gevonden en bezorgd. Met een mistgenerator voorkomen we effectief dat uw eigendommen niet gestolen kunnen worden.

DEEL ONZE VISIE

We hebben allemaal het recht op een veilig leven; neem contact met ons op om te leren hoe wij uw omgeving ook veiliger kunnen maken.