L A D E N

Mistbeveiliging

Wij worden gedreven om producten en oplossingen te ontwerpen die criminelen stoppen en uw eigendommen en uw medewerkers beschermen. De crimineel van vandaag laat zich niet meer tegenhouden door standaard inbraakbeveiligingssystemen of camerasystemen. Mistbeveiliging is onze manier om de moderne crimineel wel te stoppen.

EEN ANDERE AANPAK

Ons geloof in het feit dat veiliheid een basis recht is van ieder mens motiveert ons om de meest ciminele en geweldadige misdaden te bestrijden. Vanaf jonge leeftijd leren we om de dingen die ons dierbaar zijn te beschermen.

Scroll Down

ONZE INSPIRATIE

Traditionele beveiligingsproducten en systemen lossen het probleem niet op; het was onze ambitie om een oplossing te ontwerpen die wel effectief helpt om op een vriendelijke manier criminelen te stoppen. Ook al kunnen we criminaliteit niet helemaal stoppen; we kunnen op zijn minst een oplossing bieden om de gevolgen te beperken. Iets wat je niet ziet kun je ook moeilijk stelen. Op deze manier wordt het voor criminelen heel erg lastig en daarom ook onaantrekkelijk. Smoke Screen beschermt uw dierbare en waardevolle eigendommen door ze onzichtbaar te maken voor criminelen, en voorkomt daarmee dat ze van u gestolen worden.

DE VEILIGHEID VAN U, VAN UW MENSEN EN DIE VAN UW EIGENDOMMEN IS ONZE PRIORITEIT

Mistbeveiliging is een niet-geweldadig, confronterende en visueel ondoorzichtige barriere.

Scroll Down

SMOKE SCREEN IN ACTIE

Het confronteren van criminelen en tegelijkertijd het in een dichte mist verbergen van uw mensen en eigendommen maakt dat ze zonder buit weer vertrekken. Het verassingseffect zorgt ervoor dat de crimineel niet meer in-control is en kostbare tijd verliest. De kans om iets mee te nemen wordt heel klein en de het risico om gepakt te worden is te groot om de poging door te zetten.

WAT JE NIET KUNT ZIEN
KUN JE NIET STELEN!

Binnen enkele seconden na een inbraak wordt de ruimte snel gevuld met een hele dichte ondoordringbare en tevens onschadelijke mist. Criminelen zien niets meer en vertrekken zonder buit.

Scroll Down

INBRAAK VOORBIJ & MIST VERDWIJNT

Er blijft voor criminele weinig andere keus dan te vertrekken zonder buit; en hiermee eindigt de poging tot diefstal. Nu de crimineel is gestopt kan de mist verdwijnen zonder een residu achter te laten. Onze mist is niet schadelijk voor uw gezondheid, noch voor uw kostbare spullen.

DEEL ONZE VISIE

We hebben allemaal het recht op een veilig leven; neem contact met ons op om te leren hoe wij uw omgeving ook veiliger kunnen maken.